Taxi Delft Schiphol

Alle bij Super Taxi zijn trots op de kwaliteit van onze service, maar u zult merken dat onze prijzen zeer concurrerend zijn. Al onze chauffeurs zijn behulpzaam, beleefd en weten precies wat ze doen. Onze ervaring met luchthaventransfers heeft ons een vrij goede reputatie opgeleverd en zodra mensen ons gebruiken, blijven ze ons onveranderlijk gebruiken voor toekomstige reizen. Het is interessant op te merken dat veel van onze nieuwe klanten zijn geprofiteerd van aanbevelingen van vrienden of familie van degenen die ons eerder hadden gebruikt. Met het oog hierop zijn we trots op onze service en streven we ernaar om de hoge standaard voor alle nieuwe en oude klanten te behouden.
Maak het u gemakkelijk en reserveer vooraf een taxi Delft Schiphol via het online boekingssysteem van Super Taxi. Of bel ons nu (070 – 208 90 89) om direct een taxi te reserveren.

Taxi Delft Schiphol

Waarom Supertaxi?

Lage prijzen
Kwaliteit steun
Vlucht monitoring
Opgeleide bestuurders
Creditcards worden geaccepteerd
Vervoer tot de deur van de vertrekhal van Schiphol
Direct na de landing een ophaalplek afspreken met de chauffeur

Goedkope taxi van delft naar Schiphol

U kunt zich op uw gemak voelen bij het boeken bij Super Taxi, omdat wij u altijd de kwaliteitsservice bieden die u zou verwachten als u boekt. Onze service zorgt voor de behoeften en veiligheid van de passagier. Wij bieden een service waar we trots op kunnen zijn. Al onze chauffeurs zijn professioneel en behulpzaam en de service is zowel veilig als comfortabel! Ons bedrijf is puur door mond-tot-mondreclame opgebouwd.

Taxi naar Schiphol vanuit Delft

Super Taxi is een gespecialiseerde luchthavenvervoer die een ongeëvenaarde service biedt aan alle oude en nieuwe klanten. Het bedrijf is in 2011 gestart met het doel om klanten een service te bieden. De chauffeurs hebben interactie met de passagiers, waardoor ze zich zowel ontspannen als comfortabel voelen.

Boek online snel en gemakkelijk uw taxi Delft Schiphol via ons veilige boekingssysteem. Bij alle voertuigtypes is het aantal personen en bagagestukken vermeld. Of e-mail (info@supertaxi.nl) of bel (070 – 208 90 89) ons met uw vragen, verzoek om advies of het direct reserveren van een taxi Delft Schiphol.

About us

We are a distinguished taxi company with various services and professional drivers. We have a fleet of luxury vehicles equipped with the very best facilities. Your comfort and safety is our priority.

Get in touch

Phone: +31703191731

Website: www.supertaxi.nl

Adress: Ambachtsgaarde 324, 2542 EZ

Place: Den Haag

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Payment methods

Follow us on social media