trigger_icon
Retour

Onze Taxi Diensten

Bij ons bent u op het juiste adres voor verscheidene services. Naast de genoemde diensten bieden wij uiteraard ook maatwerk. Laat ons uw wensen weten.

Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Naar en van Schiphol met onze Schiphol Service. Supertaxi is de comfortabele, luxe limousine service die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met ons verzekert u, uzelf dat u in stijl, op elk gewenst moment rechtstreeks van of naar Schiphol en diverse regionale luchthavens vervoerd wordt.
Evenementenvervoer

Evenementenvervoer

Wij kunnen u overal ophalen en afzetten. Daarnaast kunnen wij u later, tevens weer ophalen en afzetten op elk gewenste bestemming. Onze luxe voertuigen zijn ruim en comfortabel ingericht. Wij staan garant voor de kwaliteit van ons vervoer, zodat u zorgeloos op de plaats van bestemming zal komen.
Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Heeft u of uw organisatie vervoer nodig op regelmatige basis? Dan hoeft u echt niet iedere keer opnieuw uw rit te reserveren. Met een zakelijk account regelt u eenmalig dat wij voortaan op afgesproken tijden, dagdelen of dagen voor u klaar staan. Onze voertuigen zijn voorzien van de beste faciliteiten. Het enige wat u nog moet doen, is ontspannen!
Persoonlijke chauffeur

Persoonlijke chauffeur

Als prive chauffeur maken wij de rit voor bijvoorbeeld directielid, manager of zakenrelatie comfortabel en aangenaam. Een representatieve auto uit ons luxe wagenpark rijdt ruim op tijd op de afgesproken locatie voor. De stijlvol geklede en bekwame prive chauffeur is gecertificeerd en beschikt over perfecte kennis van het Nederlandse wegennet. Hij biedt zijn passagiers te allen tijde de gewenste service, op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.
taxi-groot.png

Boek uw taxi online

Gebruik snel en gemakkelijk ons geheel veilige boekingssysteem om een taxi te boeken, bereken uw tarief en reserveer online Of bel ons 0703191731, wij 24/7 beschikbaar.
faq.png

Klantenservice

Als je vragen hebt, staan wij voor je klaar. Je kunt ons e-mailen, bellen of gebruik maken van onze online klantenservice. Ook op Social Media zijn wij te vinden om je vragen te beantwoorden.

Over ons

Bestel uw taxi van en naar Schiphol. Wij zijn toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

ü  Al meer dan 10 jaar uw vertrouwde Schiphol taxicentrale

ü  Professionele taxichauffeurs

ü  Bestel uw taxi online en bespaar tot 50%

ü  24/7 vaste ritprijzen

ü  Veilig en snel online betalen

 

Kom in contact

Telefoon: 0703191731

Website: www.supertaxi.nl

Straat: Ambachtsgaarde 324

Postcode: 2542 EZ

Plaats: Den Haag

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Betaal mogelijkheden

Volg ons op social media