Taxi Rijswijk

Wilt u tegen een vast, laag tarief een Taxi Rijswijk bestellen? Een gekwalificeerde en ervaren chauffeur van Super Taxi komt op het afgesproken tijdstip voorrijden in een taxi op maat, afgestemd op uw reisgezelschap. Ons gevarieerde wagenpark loopt uiteen van luxe wagens tot minibussen. U kunt kiezen voor een individuele transfer, of een Taxi Rijswijk van 2 tot 8 personen inclusief bagage. Maak het u gemakkelijk en reserveer vooraf een Taxi Rijswijk via het online boekingssysteem van Super Taxi. Of bel ons nu (070 – 208 90 89) om direct een taxi te reserveren.

Luchthavenvervoer Leidschendam

Waarom Supertaxi?

Luxe en schone taxi’s, met representatieve en klantvriendelijke chauffeurs met stratenkennis
24-uurs beschikbaarheid, 7 dagen per week
Eenvoudig online boeken en veilig online betalen
Een extra ophaaladres in Den Haag op weg naar Schiphol
Meedenken en adviseren over de beste vertrektijd (op basis van actuele verkeerssituatie)
Vervoer tot de deur van de vertrekhal van Schiphol
Direct na de landing een ophaalplek afspreken met de chauffeur

Luxe en goedkoop taxivervoer tussen Rijswijk en Schiphol

Super Taxi verzorgt een Taxi Rijswijk van deur tot deur voor particulieren, bedrijven, VIP’s en alle andere reizigers die waarde hechten aan comfort en een hoogwaardige dienstverlening, tegen de laagste prijs. U profiteert bij onze dienstverlening van vele voordelen en extra’s.

Snel en gemakkelijk een taxi Rijswijk Schiphol boeken

Super Taxi doet er met de Taxi Rijswijk Schiphol alles aan om u tijdig voor de incheck op de nationale luchthaven af te leveren en u uw vliegtuig niet mist. Dankzij onze ophaalservice geniet u na landing van uw vliegtuig op Schiphol van een onbezorgde terugreis naar Rijswijk. De Taxi Rijswijk Schiphol is binnen 30 tot 45 minuten na landing aanwezig.

Boek online snel en gemakkelijk uw Taxi Rijswijk Schiphol via ons veilige boekingssysteem. Bij alle voertuigtypes is het aantal personen en bagagestukken vermeld. Of e-mail (info@supertaxi.nl) of bel (070 – 208 90 89) ons met uw vragen, verzoek om advies of het direct reserveren van een Taxi Rijswijk Schiphol.

Over ons

Bestel uw taxi van en naar Schiphol. Wij zijn toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

ü  Al meer dan 10 jaar uw vertrouwde Schiphol taxicentrale

ü  Professionele taxichauffeurs

ü  Bestel uw taxi online en bespaar tot 50%

ü  24/7 vaste ritprijzen

ü  Veilig en snel online betalen

 

Kom in contact

Telefoon: 0703191731

Website: www.supertaxi.nl

Straat: Ambachtsgaarde 324

Postcode: 2542 EZ

Plaats: Den Haag

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Betaal mogelijkheden

Volg ons op social media