Taxi Rijswijk Schiphol

Begin uw vakantie in een evenwichtige gemoedstoestand door te kiezen voor onze betrouwbare luchthaventransfers. Onze plichtsgetrouwe chauffeurs vervoeren u op een ontspannen manier, zodat u op tijd op het vliegveld aankomt. Taxi Rijswijk Schiphol zijn wij gevestigd in transportbedrijf dat voor al uw transportbehoeften zorgt. Gesteund door meer dan 5 jaar ervaring, zijn wij gespecialiseerd in langeafstandsdiensten en luchthavenvervoer. Onze eersteklas vloot van ruime, high-spec voertuigen bieden zowel elegantie als tijdloze klasse. Vanwege onze bewezen reputatie voor betrouwbaarheid gebruiken trouwe klanten onze services wekelijks. Onze toegewijde chauffeurs doen alles om een ​​ongeëvenaarde service aan klanten te leveren.
Maak het u gemakkelijk en reserveer vooraf een taxi Rijswijk Schiphol via het online boekingssysteem van Super Taxi. Of bel ons nu (070 – 2 089 089) om direct een taxi te reserveren.

Taxi Rijswijk Schiphol

Wat kunt u verwachten?

Luchthaventransfers die ontspanning bieden
Toegewijde chauffeurs
Aanpassing aan uw reisbehoeften
Online uw taxi bestellen
Betaal gemakkelijk
Voor al uw zakelijk- en privé luchthavenvervoer
Direct na de landing een ophaalplek afspreken met de chauffeur

Goedkope taxi Rijswijk Schiphol

Uw chauffeur zal u verwelkomen zodra u landt op de luchthaven Schiphol (Amsterdam Airport Schiphol). De chauffeur helpt u met uw bagage en neemt u mee naar het voertuig dat u hebt geselecteerd voor uw transfer. Gewoon ontspannen en er zeker van zijn dat je een aangename taxi transfer naar Luchthaven Schiphol krijgt. Wij accepteren contant geld, alle belangrijke kaarten en geselecteerde vreemde valuta.

Kosten taxi Schiphol Rijswijk

De heenreis: bij Super Taxi wordt u niet gecombineerd met andere klanten. Bij brengen u direct van uw huis/bedrijf tot voor de vertrekhal. Door de speciale taxistrook waar wij op kunnen, staat u praktisch bij de vertrekbalie. Dat bespaard onnodig gesleep met bagage en hoge parkeerkosten. 
De terugreis: Onze chauffeur wacht op u bij het vertrekhal 2. U wordt niet gecombineerd met andere klanten en hoeft dus ook niet te wachten. De chauffeur zal direct naar het door u opgegeven adres vertrekken. Wel zo prettig na een vermoeiende vlucht! De taxi Rijswijk Schiphol is binnen 30 tot 45 minuten na landing aanwezig.

Boek online snel en gemakkelijk uw taxi Rijswijk Schiphol via ons veilige boekingssysteem. Bij alle voertuigtypes is het aantal personen en bagagestukken vermeld. 

Over ons

Bestel uw taxi van en naar Schiphol. Wij zijn toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

ü  Al meer dan 10 jaar uw vertrouwde Schiphol taxicentrale

ü  Professionele taxichauffeurs

ü  Bestel uw taxi online en bespaar tot 50%

ü  24/7 vaste ritprijzen

ü  Veilig en snel online betalen

 

Kom in contact

Telefoon: 0703191731

Website: www.supertaxi.nl

Straat: Ambachtsgaarde 324

Postcode: 2542 EZ

Plaats: Den Haag

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Betaal mogelijkheden

Volg ons op social media