Taxi Schiphol Den Haag

Super Taxi is gespecialiseerd in het aanbieden van een scherp geprijsde, professionele en betrouwbare luchthavenvervoer van en naar de belangrijkste luchthavens zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven airport. Van al onze chauffeurs wordt verwacht dat ze vriendelijk en hoffelijk zijn, waardoor uw reis een plezier wordt. We controleren continu de aankomsten van vluchten om ervoor te zorgen dat uw chauffeur op u wacht op de luchthaven zodat u uw reis comfortabel kunt afronden. Wij bieden betrouwbare luchthavenvervoer vanaf de vliegveld Schiphol tegen vaste en volledig inclusieve prijzen. Boek uw  luchthaventaxi bij ons en bespaar tijd en geld. 

Maak het u gemakkelijk en reserveer vooraf een taxi Schiphol Den Haag via het online boekingssysteem van Super Taxi. Of bel ons nu (070 – 208 90 89) om direct een taxi te reserveren.

Taxi Schiphol Den Haag

Waarom Supertaxi?

Luxe en schone taxi’s, met representatieve en klantvriendelijke chauffeurs met stratenkennis
Service waarop u kunt vertrouwen
Eenvoudig online boeken en veilig online betalen
Een extra ophaaladres in Den Haag op weg naar Schiphol
Volledig inclusieve prijzen
Vervoer tot de deur van de vertrekhal van Schiphol
Direct na de landing een ophaalplek afspreken met de chauffeur

Taxi Schiphol Den Haag prijs

U wordt op het vliegveld Schiphol Airport opgewacht door een van onze professionele chauffeurs, wat betekent dat je niet hoeft te wachten op een taxi in de rij. Tot een uur wachttijd is inbegrepen voor transfers vanaf de luchthaven Schiphol. Als uw vlucht vertraging heeft, weet uw chauffeur hiervan en past hij de ophaaltijd vanaf de luchthaven aan op basis van de nieuwe aankomsttijd van de vlucht. We bieden een eerlijk en flexibel annuleringsbeleid. Onze privéluchthaventransferservice vanaf de luchthaven van Schiphol is professioneel, betrouwbaar en betaalbaar. 


Goedkoopste taxi van schiphol naar den haag

Super Taxi biedt een betrouwbare, kosteneffectieve transportdienst van en naar Schiphol. Prijzen voor alle transfers zijn te vinden op onze website. Als de overdracht niet in de lijst staat, stuur ons dan een e-mail en we zullen u graag een concurrerende offerte verstrekken. 

Boek online snel en gemakkelijk uw taxi Schiphol Den Haag via ons veilige boekingssysteem. Bij alle voertuigtypes is het aantal personen en bagagestukken vermeld. Of e-mail (info@supertaxi.nl) of bel (070 – 208 90 89) ons met uw vragen, verzoek om advies of het direct reserveren van een taxi Schiphol Den Haag.

Over ons

Bestel uw taxi van en naar Schiphol. Wij zijn toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

ü  Al meer dan 10 jaar uw vertrouwde Schiphol taxicentrale

ü  Professionele taxichauffeurs

ü  Bestel uw taxi online en bespaar tot 50%

ü  24/7 vaste ritprijzen

ü  Veilig en snel online betalen

 

Kom in contact

Telefoon: 0703191731

Website: www.supertaxi.nl

Straat: Ambachtsgaarde 324

Postcode: 2542 EZ

Plaats: Den Haag

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Betaal mogelijkheden

Volg ons op social media