Taxi Wassenaar Schiphol

We bieden de beste taxivervoer van en naar Schiphol vanuit Wassenaar tegen een scherpe prijzen. We hebben een reeks voertuigen waaruit u kunt kiezen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De voertuigen zijn 5 jaar of nieuwer, schoon, modern en uitgerust met het nieuwste satellietnavigatiesysteem inclusief live verkeersinformatie. Super Taxi streeft ernaar uw boekingen zo eenvoudig mogelijk te maken, ongeacht of u online of telefonisch heeft geboekt, wij streven ernaar om de boeking onmiddellijk te bevestigen op het moment van reserveren. Reserveringen kunnen online worden gemaakt, overal ter wereld of per telefoon.  

Online boekings- en betalingsfaciliteiten zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Voor uw creditcardbetalingen kunt u online betalen via de beveiligde link of u kunt ook rechtstreeks contant betalen aan de chauffeur. Maak het u gemakkelijk en reserveer vooraf een taxi Wassenaar Schiphol via het online boekingssysteem van Super Taxi. Of bel ons nu (070 – 208 90 89) om direct een taxi te reserveren.

Taxi Wassenaar Schiphol

Waarom Supertaxi?

Luxe en schone taxi’s, met representatieve en klantvriendelijke chauffeurs met stratenkennis
Betrouwbare service 24 uur per dag 365 dagen per jaar
Stipte, hoffelijke en altijd behulpzame chauffeursn
Vrije wachttijd na het landen van de vlucht
Vervoer maximaal 7 volwassen passagiers met grote bagage comfortabel
Vervoer tot de deur van de vertrekhal van Schiphol
Gratis monitoring van vluchten voor vertragingen

Goedkope taxi Wassenaar Schiphol

We zullen u ontmoeten in het vertrekhal 2 bij de draaideur F van de luchthaven Schiphol. Alle vluchten worden gecontroleerd door de toegewezen chauffeur en als er vertragingen optreden, zijn er geen extra kosten aan verbonden. Of u nu op zakenreis of op vakantie bent, wij vertrouwen erop dat we u de juiste service kunnen bieden en u comfortabel en stijlvol naar uw bestemming zullen brengen. Reizend naar of van een luchthaven Schiphol of Rotterdam The Hague Airport zullen onze chauffeurs hun best doen om ervoor te zorgen dat uw reis soepel verloopt naar uw bestemming. Eenvoudig online boeken en bevestiging per e-mail.

Kosten taxi Wassenaar Schiphol

Super Taxi is gespecialiseerd in het aanbieden van voordelige, betrouwbare luchthavenvervoer van en naar Schiphol (Amsterdam Airport) of Rotterdam The Hague Airport. Met vaste prijzen, en standaard meet en begroeting op alle luchthaven pick-ups, streven we ernaar om uw reis een plezier te maken. U bespaart ook aanzienlijk op de kosten van een reguliere taxi.

Boek online snel en gemakkelijk uw taxi Wassenaar Schiphol via ons veilige boekingssysteem. Bij alle voertuigtypes is het aantal personen en bagagestukken vermeld. Of e-mail (info@supertaxi.nl) of bel (070 – 208 90 89) ons met uw vragen, verzoek om advies of het direct reserveren van een taxi Wassenaar Schiphol.

Over ons

Bestel uw taxi van en naar Schiphol. Wij zijn toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

ü  Al meer dan 10 jaar uw vertrouwde Schiphol taxicentrale

ü  Professionele taxichauffeurs

ü  Bestel uw taxi online en bespaar tot 50%

ü  24/7 vaste ritprijzen

ü  Veilig en snel online betalen

 

Kom in contact

Telefoon: 0703191731

Website: www.supertaxi.nl

Straat: Ambachtsgaarde 324

Postcode: 2542 EZ

Plaats: Den Haag

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Betaal mogelijkheden

Volg ons op social media